Voor kinderen

Kinderen kunnen in deze intense tijden best wat extra steun gebruiken. Daarom maak ik ook afgestemde sieraden en krachtvoorwerpen voor kinderen. Hiervoor gebruik ik kleiner formaat materialen zodat het sieraad licht aanvoelt om de pols of hals.

Voordat je een healing gift voor je kind besteld vraag dan ook of hij/zij dat wil. Natuurlijk wil je als ouder het beste voor je kinderen en je wilt niet dat ze het moeilijk hebben, maar ook kinderen hebben hierin hun eigen pad te gaan. Misschien is een armband helemaal niet wat ze nodig hebben op dit moment, maar hebben ze meer baat bij ontspanningsoefeningen, een zachte massage, of etherische olie. En kinderen kunnen heel goed aanvoelen wat wel en niet goed voor ze is, dat heb ik ervaren bij mijn zoon. Vertrouw daarop!

Voor kinderen gebruik ik, naast edelstenen met een zachte energie, vrijwel altijd lavakralen. Dit zijn kralen die perfect zijn om etherische olie op te druppelen zodat je de heilzame werking van olie de hele dag met je mee kunt dragen. Kinderen zijn heel gevoelig voor geur en dit draagt bij aan het welbevinden.

Prijs: € 21 inclusief beschrijving, exclusief verzendkosten.

Interesse? Stuur mij een bericht met de volgende informatie:

  • korte omschrijving waar de armband bij mag ondersteunen
  • polsomtrek (geen marge nemen, tegen de huid opmeten ter hoogte van de polsbotjes)
  • naam en geboortedatum kind

Uiteraard zijn de andere Healing Gifts ook voor kinderen op maat te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Guardian Angel, Energy Portal of Levensboom?