Tzolkin workshops

Ik verzorg workshops en mini trainingen over de Tzolkin kalender op een fijne locatie in Dieren, vlak bij de natuur. Op verzoek kom ik ook graag op jouw locatie.

De workshops en minitrainingen kunnen los of in onderstaande volgorde gevolgd worden. Het zijn ervaringsworkshops waarbij je gaat voelen wat de energie van de kalender voor jou betekent en kan betekenen. Het verdiept je contact met je innerlijke bron van wijsheid zodat je jouw Natuurlijke Zelf nog meer kunt gaan leven.

Afstemmen op de heilige Tzolkin is een waardevolle aanvulling op persoonlijke ontwikkeltrajecten. Meebewegen op de golven van het bestaan zorgt ervoor dat het leven geen strijd meer hoeft te zijn. En innerlijke transformatieprocessen verlopen meer in flow, omdat ze zijn afgestemd op jouw creatieflow. Wil je hiermee de diepte in voor jezelf; sluiers afleggen, patronen doorbreken en innerlijke stukken helen. Afrekenen met stemmen die gaan over schuld, schaamte en oordeel? Leren denken in overvloed in plaats van tekort. ECHT kunnen ontvangen? Dan is een logische vervolgstap een individueel traject.

Workshop ‘afstemmen op je eigen wijsheid’

In de workshop ‘afstemmen op je eigen wijsheid’ gaan we aan de slag met de dagenergie uit de Tzolkin kalender. Elke dag heeft een andere energie die altijd aanwezig is. Deze energie helpt jou telkens weer bij jouw groei en ontwikkeling. Het brengt je in contact met Je Natuurlijke Zelf, je eigen wijsheid dus.

De kracht van deze workshop zit in de eenvoud en het werken met de dan aanwezige dagenergie. Je leert hoe je op een eenvoudige en speelse manier de kalender voor jou kan laten werken. Door de eenvoudige opdrachten en ervaringsgerichte oefeningen afgestemd op de dagenergie kom je direct tot de kern. En dat is echt heel gaaf!

Je hebt daarom ook geen voorkennis van de Tzolkin kalender nodig wat het toegankelijk maakt voor iedereen. Laat je verbazen en zie welke deuren er voor jou open gaan, wat de magie van de kalender in jou losmaakt zodat je weer vol vertrouwen een volgende stap kan zetten op jouw levenspad.

Dus wil jij

  • voelen hoe het is om via de dagenergie af te stemmen op je eigen wijsheid?
  • ontdekken hoe je elke dag mee kunt surfen op de dagenergie zodat je optimaal kunt groeien en creëren?
  • bewust en in afstemming met de dagenergie aan de slag met je intenties?

Dan is deze workshop voor jou!

Bijdrage: € 57,- incl btw.

Inclusief:

  • Handout
  • koffie, thee, versnapering
  • Hanger met zegel en toon van de dagenergie

Duur: 2,5 uur

Check voor data de agenda

Deze workshop wordt ook op locatie aangeboden. Wil jij deze workshop organiseren voor een aantal mensen bij een locatie bij jou in de buurt? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden. Voor jou als organisator is deelname gratis.