Over mij

Mijn levensreis is er één van pieken en dalen, hoge pieken, diepe dalen. Een voortdurende zoektocht naar wie ik ben en wat ik hier kom doen. De pieken zijn fijn, momenten om te rusten en te genieten van waar ik ben, wie ik ben. De diepe dalen zijn uitdagingen die mij helpen ontdekken en groeien; ze brengen mij steeds weer terug naar meer ‘mijn Natuurlijke Zelf’ leven. Dat is zeker niet altijd makkelijk, maar doordat ik het proces telkens weer aanga, soms met knikkende knieën, komt er meer en meer ease & flow & joy.

De processen die ik heb doorlopen en de technieken die ik mij bij diverse workshops en trainingen eigen heb gemaakt, brengen mij telkens weer:

van eenzaamheid naar verbondenheid

van wantrouwen naar vertrouwen

van isolement naar liefde voor mijzelf

Door het leven en mijzelf te omarmen met alle ups en downs, niet meer te ‘vechten tegen …’ maar te ‘strijden voor …’ kan ik volwaardig mijn plek innemen en JA zeggen voor het leven. Met een schat aan kennis en ervaring samengepakt in mijn rugzak loop ik trots, vol vertrouwen en met een open hart mijn unieke pad.

Een manier van het Leven leven die ik jou ook gun. Ik loop daarom graag een eindje met je mee zodat ook jij ontdekt hoe je …

vol vertrouwen midden in het leven staat,

in verbinding met Je Natuurlijke Zelf

zodat jij de plek inneemt

die voor jou bestemd is.

Struin hier gerust eens rond. Laat je verrassen door het aanbod en wees niet bang om te (ver)dwalen,

je kunt altijd weer een ander pad inslaan.


Nieuwsgierig? Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op, ik ontmoet je graag