Inspiratie, adem van de geest

Het Witte Wind Levenspad, 6 november t/m 18 november 2020

Vrije dag dus buiten genieten van de herfstzon en schrijven, schrijven, schrijven. Mooie Witte Wind activiteit. Dit levenspad is vandaag begonnen en nodigt uit te onderzoeken bij jezelf hoe jij op een echt bezielde manier kunt uiten wat je te vertellen hebt, dat wat jouw waarheid is.

Er is veel ruimte om daar komende 13 dagen alle inspiratie voor te ontvangen. Wat is jouw waarheid, jouw eigen waarheid? Niet ingegeven door anderen? Los van schuld schaamte en oordeel?
Een enorme uitdaging in deze tijd waar beïnvloeding van onze mind hoogtij viert en waar je genadeloos afgestraft dreigt te worden als je anders denkt, ergens anders naar kijkt.

Een enorme uitdaging maar heel belangrijk als je vrij wilt leven en wilt zijn wie he bedoelt bent te zijn: je Natuurlijke Zelf, free to fly.
Laat je daarom niet afleiden, voel bij jezelf. Maak verbinding met je hart, maak verbinding met de aarde, maak verbinding met de bron.

Wees open om te ontvangen, zonder oordeel, zonder angst en laat het maar stromen die woorden.
Zie het als een spel en wees nieuwsgierig naar wat zich aandient. en vergeet niet diep door te ademen deze dagen. De wind is de levensadem die door je heen stroomt, geef het aandacht, het zal je veel rust brengen.

Wil je meer weten over wat het Witte Levenspad jou te brengen heeft? Hoe je optimaal gebruik maakt van deze 13daagse rol van de Witte Wind? Neem dan gerust contact op met mij voor een persoonlijk consult.

“Noem het inspiratie
Zo noemt men dit het meest
En dat is het ook
De ingeblazen adem
Van de geest”.
-Mathilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *