Individuele trajecten

Tzolkin inspiratiesessie

In een online gesprek van een uur neem ik je mee op een basis ontdekkingsreis door je Tzolkin Levenspad. Je leert je geboortezegel kennen en welke lichte en schaduwzijden hier bij horen. Het thema van je levenspad komt aan bod en ik geef je inspiratie om het beste uit jezelf te halen. Ook geef ik je handreikingen en tips die je kunnen helpen situaties of gevoelens om te buigen van donker naar licht. Naast de praktische kennis van de Tzolkinkalender gebruik ik mijn fijngevoeligheid om op jou en je vragen af te stemmen. We eindigen met een oefening die je ook na het consult kunt blijven gebruiken om je af te stemmen op jouw Natuurlijke Zelf.

Jouw investering voor een sessie van 1 uur: € 47,-

Kennismakingstraject “Herontdek je Natuurlijke Zelf”

Jouw investering voor 3 online sessies van 1 uur en 1 wandelsessie van 1,5 uur en je persoonlijke Tzolkinprofiel: € 317,-

Afstemmen op je Natuurlijke Zelf

Een persoonlijke sessie van 1,5 uur online of bij mij thuis: € 120

incl handout

koffie thee en lekkers

Op jou afgestemde Guardian Angel

Dagdeelsessie Je Natuurlijke Zelf

1 op 1 bij mij thuis. 3,5 uur incl werkboek/handout, koffie, thee lekkers € 307

Losse online sessies

1 uur € 77,-

Losse wandelsessies/ natuurcoaching

1,5 uur, omgeving dieren € 107,-

Traject voor jou op maat gemaakt

Neem contact op voor een traject die aansluit bij jouw wensen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.


Transformatiecoaching

De kennis van de Tolkin gebruik ik ook bij het begeleiden van mensen tijdens persoonlijke ontwikkeltrajecten. Ik noem het vaak transformatiecoaching omdat het zo diepgaand is dat er echt een heleboel diep van binnen heelt. Laagje voor laagje leg je af wat niet meer bij jou past zodat meer en meer van jouw Natuurlijke Zelf de ruimte krijgt en jij tot bloei kan komen. Hierbij maak ik gebruik van zowel de dagenergie als je persoonlijke Tzolkin geboorte- of jaarprofiel. Dit helpt om in de flow te blijven, afgestemd, niet vechten tegen maar meebewegen met de stroom en surfen op de beweging van de golven. Op deze manier kun leer je keer op keer terug te gaan naar het oog van de storm, met liefde voor jezelf zodat transformatie en heling op een zachte manier kan plaatsvinden.

Kennismaking

Wil je mij eerst leren kennen? Onderzoeken of ik de juiste persoon voor jou ben? Meer informatie over een sessie, workshop of traject? Neem dan contact op. Via skype of zoom plannen we dan een kennismaking in van ongeveer 30 minuten. Gratis en vrijblijvend.