Hunab K’u

De energie die de Maya’s konden waarnemen en zij hebben vastgelegd in de kalenders om mee te werken komt van de Hunab K’u: het hart van de melkweg. Hunab K’u betekent letterlijk ‘de baarmoeder van het universum’. Het is die plek waar alle scheppingsenergie vandaan komt en weer naar terug keert als een oneindige stroom van inspiratie en levenskracht. Deze energie stroomt door ons heen en is om ons heen in alles.

Het symbool raakt mij keer op keer. Als ik er naar kijk, er mee werk of het vastpak voelt het of ik direct nog meer in verbinding sta met die krachtige energie.

Wil jij dit ook ervaren? Wij maken houten hangers en beelden van de Hunab K’u.

Hunab K’u beeld

Prachtige eyecatchers voor in jouw praktijk, woonkamer, relaxruimte: beelden van het Hart van de Melkweg, de Galactic Butterfly.

De Hunab K’u

Gemaakt van hout en met een stijlvolle voet waardoor het stevig staat en toch elegant oogt.

Ze worden gemaakt op bestelling, dus wil jij jouw kamer of praktijkruimte een energetische boost geven en deze eyecatcher bestellen? Stuur mij dan een bericht.

versie 1:doorsnede van 25 cm, hoogte ongeveer 35 cm
€ 111,- excl verzenden

versie 2: klein: doorsnede van 17 cm, hoogte ongeveer 26 cm
€ 66,- excl verzenden

Kettinghanger en sleutelhanger

De hangers zijn 4 cm doorsnede en worden gemaakt in beuken- en eikenhout en 2 verschillende afwerkingen. De afwerking zorgt dat het hout levensbestendiger is en dat de tekening in het hout beter uitkomt. Elk exemplaar is anders endaarom uniek.

  1. Kies eerst het soort hanger uit de onderstaande 5 keuzes:

*Het Tzolkin zegel kun je ook van de sleutelhanger afhalen en als ketting dragen of als bedel aan een armband bevestigen.

2. Kies vervolgens een houtsoort en afwerking (2a, 2b, 2c of 2d). Omdat bijenboenwas en poelitoer op elke houtsoort anders reageert heb ik van beiden foto’s gemaakt. Elk exemplaar is anders en uniek en elk houten hanger reageert weer anders.

3. Weet je wat je wilt bestellen? Stuur mij dan bericht via onderstaande knop met jouw 3 keuzes: soort hanger, houtsoort en afwerking.