Het leven geeft je precies wat je nodig hebt: jij bent veilig

Rode Draak levenspad 15 december t/m 27 december 2020

Vandaag is er een nieuwe Tzolkinronde van start gegaan met het eerste levenspad, die van de Rode Draak. De Tzolkinkalender telt 260 dagen en is een cyclische kalender die informatie geeft over hoe jij optimaal kunt groeien en creëren. De 20 zegels en 13 tonen vormen 20 levenspaden met een unieke creatie energie die, als je er mee gaat werken, als je er bewust van wordt, bijdragen aan het ontwikkelen van jouw unieke zelf, je Natuurlijke Zelf, zoals ik dat graag noem.

Door de jaren heen ben ik er steeds meer in gaan ontdekken, met hulp van anderen en door te ervaren. Door mijn persoonlijke levenspad en geboortezegel te bestuderen en door te werken met de dagenergie. Want elke datum, elke dag heeft weer een andere energie waar je heel bewust en gericht mee kunt werken om zo mee te leren surfen met de energie in plaats van in verzet te gaan en tegen de stroom in te zwemmen.Juist in deze tijden, waarin we enorm uitgedaagd worden, is deze informatie heel helpend om het grotere plan te zien en om te ontdekken wat jouw hierin sterker maakt of juist uit je kracht haalt. Hoe moeilijk het ook is, hoe meer we te maken krijgen met dingen die eigenlijk niet passen, of niet goed voelen, tegen onze natuur ingaan, hoe meer we de kans krijgen te ontdekken wie we nu echt zijn, wie we willen zijn, wat onze passie is, waar onze hartswijsheid te vinden is en wat het ons verteld. We leven in een perfecte tijd om ons Natuurlijke Zelf weer te gaan herontdekken en het leven te gaan leven waarvoor wij hier als ziel naar de aarde zijn gekomen.

De Tzolkin is een prachtig instrument voor deze ontdekkingsreis. Een kompas dat je richting kan geven tijdens je persoonlijke reis. Er gebeurt heel veel momenteel, er komt veel samen, zonsverduistering, jupiter-saturnus conjunctie, winterzonnewende etc. Hier wordt ook veel over gedeeld dus ik ga daar niet verder op in, maar dat dit bijzonder is en zijn invloed heeft dat is wel zeker. Ik richt mijn aandacht nu op de Tzolkin.

Het laatste levenspad van de kalender hebben we net achter de rug, die ging over je eigen plek innemen, authenticiteit en identiteit (zie mij vorige post). Dit levenspad eindigde gisteren met de dagenergie van de Gele Zon, onvoorwaardelijke liefde.

De vooravond van de lockdown waar we nu in zitten.. het voelt dus als een einde.. een terugval, complete chaos en angst en controleverlies.. maar niets is minder waar… het is de vooravond van een nieuw begin, een nieuwe ronde, een nieuwe start.

Op social media zag ik in plaats van boosheid, angst en frustratie vooral heel veel uitingen van liefde en verbondenheid, Van bemoediging en vertrouwen. Mensen die meteen creatieve out of the box ideeën verzonnen.

En dat is waar het Rode Draak levenspad over gaat. De komende 13 dagen word je ondersteund in het tot in je kern gaan voelen van je innerlijke kracht, je innerlijk voedende drakenvuur dat WEET, VOELT tot in de diepste kern dat er altijd voor jou gezorgd wordt. Het diepe oervertrouwen dat dit PRECIES is waar je nu moet zijn, dat er genoeg is, dat je veilig bent en geliefd en zo zo nodig in deze wereld. Het is oermoeder die zich roert, die het kind in jou dat zoveel gemist heeft vroeger, dat eenzaam en bang en onveilig was vanuit de bron komt voeden. En die bron, dat ben je zelf! Daar ligt het antwoord op alle vragen die te maken hebben met angst, onveiligheid, tekorten, stagnatie. Jij bent de bron. De creatieve, scheppende oerkracht zit in jou. Je hoeft het alleen maar toe te staan er te zijn door te vertrouwen op het proces en als een moeder heel goed en liefdevol voor jezelf te gaan zorgen.

Wil je weten hoe jij dit op jouw unieke manier het beste kunt doen? Of wil je weten hoe je deze 13 dagen optimaal in kunt zetten? Je levenspad leren kennen? Boek dan eens een “Je Natuurlijke Zelf” kennismakingsconsult of schrijf je in voor een traject. Er zijn wonderlijke wegen te bewandelen als je de moed hebt om gewoon op weg te gaan. Ik loop graag een stukje met je mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *