Armbanden

Kiezen van een ontwerp

Maak hier een keus voor je favoriete ontwerp. Let op: de foto’s zijn enkel om je een idee te geven van het ontwerp en zeggen niets over de kleuren en materialen die ik voor jouw unieke sieraad gebruik. Geen enkel sieraad is hetzelfde zoals je kunt zien in de galerij. De volgende ontwerpen zijn mogelijk:

*Alle prijzen zijn excl. verzendkosten en Persoonlijk Verslag, tenzij anders vermeld, meer informatie vind je hier.

Wikkelarmband

Prijs: € 49,50


Geregen armbanden

Een op jouw thema afgestemde armband met edelstenen en/of natuurkralen, glaskralen, spacers etc. Verschillende voorbeelden zijn te zien in de galerij.

3. Dubbel geregen armband

Hetzelfde principe als de enkel geregen armband alleen nu met een dubbele rij stenen en kralen. Deze zijn ook heel geschikt voor heren!

Je kunt een bestelling plaatsen door deze vragenlijst in te vullen en aan mij te mailen. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen als je eerst nog wat meer wilt weten of andere mogelijkheden wilt bespreken.

4. Kinderarmbandjes

Ook voor kinderen zijn energetisch ondersteunende sieraden of accessoires fijn om te dragen. Zeker in deze tijd met veel prikkels en onrust kan het meer rust en stabiliteit geven waardoor je kind zekerder wordt van zichzelf en in contact blijft met zijn/haar hart en ziel. e

Een paar voorbeelden:

Een kinderarmbandje kost € 14,50. Hierbij krijg je een beschrijving van de gebruikte edelstenen.