Armbanden

Kiezen van een ontwerp

Maak hier een keus voor je favoriete ontwerp. Let op: de foto’s zijn enkel om je een idee te geven van het ontwerp en zeggen niets over de kleuren en materialen die ik voor jouw unieke sieraad gebruik. Geen enkel sieraad is hetzelfde zoals je kunt zien in de galerij. De volgende ontwerpen zijn mogelijk:

*Alle prijzen zijn excl. verzendkosten en Persoonlijk Verslag, tenzij anders vermeld, meer informatie vind je hier.

Wikkelarmband

De basis van de wikkelarmband bestaat uit een suède- of waxkoord, nylondraad en een passende knoop. Ik verwerk edelstenen, natuurkralen, metalen kralen en bedels in de armband samen met een houten kraal van een Tzolkin zegel. Dat kan je geboortezegel zijn of een ander zegel dat aansluit bij het thema van de armband. Het is een wikkelarmband die je 2 keer om je pols wikkelt en die in lengte is te verstellen zodat het iedereen past.

Meer voorbeelden van wikkelarmbanden die ik heb gemaakt vind je in mijn galerij!

Prijs: € 49,50


Geregen armbanden

Een op jouw thema afgestemde armband met edelstenen en/of natuurkralen, glaskralen, spacers etc. Verschillende voorbeelden zijn te zien in de galerij.

Enkel geregen armband

Lava is gestold magma dat vrijkomt na een vulkaanuitbarsting. De kleine gaatjes in de kralen worden veroorzaakt door de gassen tijdens de uitbarsting. Lavakralen kun je gebruiken om etherische olie op te druppelen. Zo draag je je favoriete en heilzame geur op een elegante en persoonlijke manier met je mee.

In dit voorbeeld zie je zwarte lavakralen verwerkt in een armband met Amethist edelsteenkralen en zilverkleurige spacers.

Prijs: € 35,00

Enkel geregen armband met Tzolkinzegel

Deze armband wordt op dezelfde manier gemaakt met toevoeging van een zelfgemaakte houten kraal van een Tzolkin zegel. Dat kan je geboortezegel zijn of een ander zegel dat aansluit bij jouw vraag of thema. In dit voorbeeld het zegel van de Rode Slang met Jade en Tijgerijzer. De sprankelende groene kralen zijn facetgeslepen kristalkralen.

Prijs: € 36,50

3. Dubbel geregen armband

Hetzelfde principe als de enkel geregen armband alleen nu met een dubbele rij stenen en kralen. Deze zijn ook heel geschikt voor heren!

dubbel geregen zonder zegel, prijs: € 56,50
dubbel geregen met Tzolkinzegel, prijs: € 58,00

In dit voorbeeld het Tzolkinzegel Blauwe Nacht met edelstenen Lapis Lazuli en Maansteen. Verder zijn er lichtblauwe facetgeslepen kristalkralen en zilverkleurige decoratieve kralen gebruikt. De armband blijft door de zilverkleurige spacers, welke de twee strengen verbindt, een mooi geheel.

Meer voorbeelden in de galerij

Je kunt een bestelling plaatsen door deze vragenlijst in te vullen en aan mij te mailen. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen als je eerst nog wat meer wilt weten of andere mogelijkheden wilt bespreken.

4. Kinderarmbandjes

Ook voor kinderen zijn energetisch ondersteunende sieraden of accessoires fijn om te dragen. Zeker in deze tijd met veel prikkels en onrust kan het meer rust en stabiliteit geven waardoor je kind zekerder wordt van zichzelf en in contact blijft met zijn/haar hart en ziel. e

Een paar voorbeelden:

Een kinderarmbandje kost € 14,50. Hierbij krijg je een beschrijving van de gebruikte edelstenen.