Healing Gifts

“Ik vertaal de boodschap van je ziel naar een unieke creatie
die je verder helpt op jouw bijzondere levensweg”

Wat de healing gifts bijzonder maakt is dat het persoonlijk afgestemde producten zijn. Ik kan mij intuïtief afstemmen en de vertaling maken naar iets tastbaar, in woorden en ook in voorwerpen. Dus wat ik gewaar word tijdens het maakproces; de ingevingen, gevoelens, kleuren, symbolen komen als het ware tot leven. Dat wat ik voor jou maak is dus uniek in haar soort en speciaal voor jou, dienend aan de levensfase waar jij je nu in bevindt.

Ik laat mij inspireren door de antwoorden op de korte vragenlijst die ik je stuur en ik gebruik je geboortedatum om af te stemmen. Edelstenen hebben een energetische en helende werking. Ik kies ze intuïtief voor jou uit en vertrouw er op dat dit de stenen zijn die jij op dit moment goed kunt gebruiken. Stenen die je bijstaan, ondersteunen en kracht geven. Ik vind het nog steeds spannend om iets te maken voor iemand die ik niet ken en andersom ben ook heel dankbaar voor het vertrouwen dat ik van iemand krijg om zomaar uit het niets iets te maken. Juist door dat vertrouwen in mezelf worden de creaties die ik maak steeds krachtiger. De feedback van klanten verwarmt mijn hart. Een bijzonder proces.

Het patroon van de kralen ontstaat terwijl ik bezig ben. Soms ligt het er gelijk, soms duurt het een paar dagen en verander ik gaandeweg weer van alles. Dit proces vertelt mij veel over jou in relatie tot je vraag of het thema.

Persoonlijk verslag

Bestel je een sieraad dan krijg je er een mail met een opsomming van de gebruikte materialen en een basis beschrijving van jouw Tzolkin geboortezegel en levenspad (indien je een sieraad met Tzolkinzegel hebt besteld).

Wil je meer inzicht in je levenspad in relatie tot het thema dat nu speelt, dan kun ook een uitgebreid persoonlijk verslag bestellen. Dit verslag is een waardevolle aanvulling op het sieraad en kan je veel inzichten geven.

Het verslag begint met de beschrijving van de edelstenen die ik heb gekozen, waarbij ik die eigenschappen van de stenen noem die van toepassing zijn in relatie tot jouw vraag of het thema. Vervolgens maak je kennis met je Tzolkin geboortezegel en levenspad; jouw unieke plek in de Tzolkinkalender. Ik ga in op de aspecten die je verder helpen op je pad, die inzicht en steun geven.

Ik maak een verbinding tussen jouw vraag, de edelstenen, de overige materialen die ik heb gebruikt en de Tzolkin zodat je inzicht krijgt in het thema of jouw coachvraag. Vaak krijg ik ook een persoonlijke boodschap voor jou die ik natuurlijk in het verslag zet.

Het verslag is een aanvulling om het voorwerp dat je hebt besteld optimaal te ervaren. Je kunt er energetisch werk mee doen als je dat wilt, of je erop afstemmen voor inspiratie, steun, kracht en zelfliefde. Het maakt dat je ervaring met het sieraad verdiept. Soms zijn er teksten waar je op dit moment niet zo veel mee kunt, of wat je niet herkent. Lees het dan over een paar weken nog eens door.

Prijs: € 29 (pdf document)

Het is ook een handige opstap en ingang voor een persoonlijke sessie of verdiepingstraject.