Healing Gifts

Werwijze

Alle healing gifts zijn uniek omdat ik ze maak in afstemming. Dit betekent dat ik mij intuïtief verbind met jou en je vraag of thema. Dus wat ik gewaar word tijdens het maakproces; de ingevingen, gevoelens, kleuren, symbolen komen als het ware tot leven in dat wat ik voor jou maak. Het is dus speciaal voor jou, dienend aan de levensfase waar jij je nu in bevindt.

Ik laat mij inspireren door de antwoorden op de korte vragenlijst die ik je stuur en ik gebruik je geboortedatum om af te stemmen. Edelstenen hebben een helende werking. Ik kies ze intuïtief voor jou uit en vertrouw er op dat dit de stenen zijn die jij op dit moment goed kunt gebruiken. Stenen die je bijstaan, ondersteunen en kracht geven bijvoorbeeld.
Het patroon van de kralen ontstaat terwijl ik bezig ben. Soms ligt het er gelijk, soms duurt het een paar dagen en verander ik gaandeweg weer van alles. Dit proces vertelt mij veel over jou in relatie tot je vraag of het thema.

Persoonlijk verslag

Bestel je een sieraad dan krijg je er een mail met een opsomming van de gebruikte materialen en een basis beschrijving van jouw Tzolkin geboortezegel en levenspad (indien je een sieraad met Tzolkinzegel hebt besteld).

Wil je meer inzicht in je levenspad in relatie tot het thema dat nu speelt, dan kun ook een uitgebreid persoonlijk verslag bestellen. Dit verslag is een waardevolle aanvulling op het sieraad en kan je veel inzichten geven.

Het verslag begint met de beschrijving van de edelstenen die ik heb gekozen, waarbij ik die eigenschappen van de stenen noem die van toepassing zijn in relatie tot jouw vraag of het thema. Vervolgens maak je kennis met je Tzolkin geboortezegel en levenspad; jouw unieke plek in de Tzolkinkalender. Ik ga in op de aspecten die je verder helpen op je pad, die inzicht en steun geven.

Ik maak een verbinding tussen jouw vraag, de edelstenen, de overige materialen die ik heb gebruikt en de Tzolkin zodat je inzicht krijgt in het thema of jouw coachvraag. Vaak krijg ik ook een persoonlijke boodschap voor jou die ik natuurlijk in het verslag zet.

Het verslag is een aanvulling om het voorwerp dat je hebt besteld optimaal te ervaren. Je kunt er energetisch werk mee doen als je dat wilt, of je erop afstemmen voor inspiratie, steun, kracht en zelfliefde. Het maakt dat je ervaring met het sieraad verdiept. Soms zijn er teksten waar je op dit moment niet zo veel mee kunt, of wat je niet herkent. Lees het dan over een paar weken nog eens door.

Prijs: € 32,- (pdf document)

Het is ook een handige opstap en ingang voor een persoonlijke sessie of verdiepingstraject.