Dreams and more

Blauwe Nacht Levenspad 2 tm 14 maart 2022

We zijn inmiddels al weer 5 dagen op weg in het Blauwe Nacht Levenspad. Vandaag is het een bijzondere dag! We wonen 1 jaar in ons fijne huis, een Tzolkinjaar wel te verstaan, 260 dagen. En jemienee wat is er veel veranderd, getransformeerd, gegroeid, gebeurd.

Het was een heel passend pad om te verhuizen, Blauwe Nacht gaat namelijk onder andere over je huis, je thuis. Thuis in je huis, thuis in je lijf, thuis in de wereld.

De dagenergie van vandaag Blauwe Hand gaf mij een Tzolkin ronde geleden precies de juiste hulp die ik nodig had om de verhuizing soepel te laten verlopen. De Blauwe Hand; de helende hand die geeft en ontvangt.

Het voelt als weer een cirkel rond, te meer ook omdat de buren druk bezig zijn met verhuizen (dat is weer een ander verhaal 😉

We hebben onze eerste dag met onze nieuwe huisgenoten, de zon schijnt, we voelen ons echt heel happy. Tijd en ruimte om te dromen, te voelen wat er van binnen nog meer leeft. Dromen, dat is ook een thema van de Blauwe Nacht. Groots durven dromen.

Ik ben mijn website aan het ontmantelen omdat ik overstap naar een andere provider en domeinnaam, en ik helemaal opnieuw alles wil gaan inrichten. Tijdens het struinen door allerlei artikelen op mijn site kwam ik een blog tegen die ik in september 2020, 1,5 jaar geleden heb geschreven over het Blauwe Nacht levenspad. Een intense tijd voor ons allebei. Het was voor zoonlief nog een hele strijd om zijn ‘uniek zijn’ te omarmen en zijn plek te vinden in de wereld. Ook dat is zo enorm veranderd.

Lees meer in mijn blog “wat maakt jou wie jij bent?”. Wat ik daar beschrijf geldt ook voor de komende dagen in dit Blauwe Nacht levenspad.

Dat het je mag inspireren om je eigen unieke jij te leven en je dromen groots en vrij te laten vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *