Bestelinformatie en contact

Vragen over coaching en workshops

Heb je vragen over coaching of workshops stuur mij dan een mail, ik neem dan contact met je op.

Geplande workshops en trainingen staan vermeld in de agenda. Wil je zelf graag een workshop organiseren bij jou thuis met een door jou samengestelde groep? Dat kan! Neem even contact op voor de mogelijkheden. Samen kunnen wij zeker iets moois neerzetten.

Wil je mij eerst leren kennen? Onderzoeken of ik de juiste persoon voor jou ben? Meer informatie over een sessie, workshop of traject? Neem dan contact op. Via skype of zoom plannen we dan een kennismaking in van ongeveer 30 minuten. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Bestellen en verzenden van handgemaakte producten

Voor afgestemde healing gifts vraag ik je deze vragenlijst in te vullen. Wil je net iets anders dan wat je op de site ziet, stuur mij dan een berichtje. Er kan veel! Alles wordt op maat gemaakt en nieuwe basisontwerpen komen er steeds bij. Twijfel je? Vragen staat vrij!
Uiteraard kun je ook een persoonlijk kado bestellen voor iemand anders. Het proces is hetzelfde, echter wil ik wel graag toestemming van diegene voor wie ik het maak als je er een persoonlijk verslag bij wilt. Anders vind ik dat ik inbreuk maak op de privacy van de ontvanger. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.

Na de eerste mail

Als ik jouw antwoorden heb ontvangen stuur ik je een factuur en dan geef ik mijzelf een maand de tijd om de creatie te maken. Meestal gaat het sneller maar omdat het een organisch proces is weet ik nooit precies hoe het gaat lopen. Ik hou je tussendoor via email op de hoogte.

Verpakkings- en verzendkosten

De tarieven van postnl worden aangehouden. Tenzij anders aangegeven zijn de genoemde bedragen op deze site exclusief verzendkosten. Bestel je meerdere producten dan worden de verzendkosten bepaald aan de hand van de kosten voor verzending van het pakket als geheel.

  • Sieraden en kleine accessoires zoals Hunab K’u hangers en Guardian Angels worden verzonden in een bubbeltjes envelop (brievenbuspost). Het sieraad zit mooi verpakt in een organza zakje.
  • Het Persoonlijk Verslag wordt standaard als pdf verzonden via mail. Het kan ook geprint worden verstuurd voor € 15,-
  • Beelden worden altijd goed verpakt als pakket verzonden

Algemene voorwaarden en privacybeleid

Tot slot wil ik je nog wijzen op onze algemene voorwaarden en privacybeleid. En mocht je nog aanvullende vragen hebben of meer informatie wensen, neem dan contact op, ik hoor graag van je!