Agenda

De volgende workshops zijn gepland. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen

  • Wil jij ook dichter bij je eigen wijsheid komen en af kunnen stemmen op het weten van jouw hart?
  • Wil jij loskomen van de ruis en afleiding van anderen om ons heen die voor verwarring en twijfel kan zorgen?
  • Wil jij je weer contact maken met jouw eigen bron en weten, voelen, ervaren wat het is om van daaruit krachtig, zelfverzekerd, stevig gegrond je volgende stap te kiezen?

Dan is deze workshop voor jou!

Workshop Afstemmen op je eigen wijsheid

Op woensdag 1 juni kun je bij mij de workshop “Afstemmen op je eigen wijsheid” volgen. In deze workshop gaan we aan de slag met jouw persoonlijke intentie en zetten we de hulpbronnen in van de dagenergie uit de Tzolkin kalender: Witte Tovenaar toon 1

Een prachtige dag voor deze workshop omdat het de eerste dag is van een nieuw levenspad van 13 dagen. Het is een dag vol inspiratie en beloftes voor een nieuw begin. Een mooi moment om jouw intentie neer te zetten en te voeden met positieve energie. Een mooie start van dit nieuwe levenspad.

Witte Tovenaar gaat over hartswijsheid. Het nodigt je uit om naar binnen te keren en bewust contact te maken met je hart, daar waar jouw bron van wijsheid en dus alle antwoorden zich bevinden. Witte Tovenaar is ook de energie van magie, van plotselinge verrassingen en bijzondere wendingen, precies op het juiste moment.

Ik word nu al zo blij van het vooruitzicht om juist op deze dag de workshop te geven!

Jij ook? Meld je aan door een mail te sturen naar info@nicoleboeijink.nl.

Praktische informatie:

Wanneer: woensdag 1 juni van 10 – 12.30

Waar: De workshop zal plaatsvinden bij mij thuis in Dieren. Er is plek voor maximaal 5 personen en gaat door bij 2 personen! Heel veel tijd en aandacht dus voor JOU!

Bijdrage: € 49

Inclusief:

  • Handout
  • koffie, thee, versnapering
  • Hanger met zegel en toon van de dagenergie

Meer informatie over de inhoud van de workshop vind je hier


Andere data voor deze workshop zijn:

Vrijdag 10 juni 10:00 – 12:30

Zaterdag 11 juni 13:30 – 16:00

Zelf organiseren?

Deze workshop wordt ook op locatie aangeboden. Wil jij deze workshop organiseren voor een aantal mensen bij een locatie bij jou in de buurt? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden. Voor jou als organisator is deelname gratis.